voor wie?

HR-PROFESSIONAL & INCOMPANY

Als HR-professional ken je als geen ander het belang van duurzame inzetbaarheid van de medewerker. Overmatige stress, burn-out, depressie en ziekteverzuim schreeuwen om aandacht voor de innerlijke duurzaamheid. MVO begint bij HR en het directe welzijn op de werkvloer.

COACH &

PSYCHOLOOG

Onze geest is net zo als de wereld er buiten onderhevig aan natuurwetten. Toepassing en kennis van het functioneren van deze natuurwetten leiden automatisch tot succes. Moeiteloos succes betekent niets anders dan het volgen van de natuur.

PARTICULIERE DEELNEMER

Wil je meer weten over hoe flow kan ontstaan? Hoe je de natuur voor je kan laten werken? Wil je meer weten en begrijpen over moeiteloosheid, kom dan naar één van onze dag workshops.

ALLES BEGINT BIJ JEZELF EN JE EIGEN OVERTUIGINGEN

We zien wat we denken te zien. En wat we denken te zien heeft vaak weinig te maken met de werkelijkheid. Het is dan ook niet zo gek dat we ons verdrietig, schuldig, radeloos, uitgeput, depressief, zinloos of eenzaam kunnen voelen. Psychologisch gezien zwemmen we vaak tegen de stroom in met alle gevolgen van dien. De psychologie achter moeiteloos succes biedt inzicht in hoe we met de stroom kunnen leren mee zwemmen.

Deze psychologie put uit meerdere bronnen welke uiteindelijk allemaal gebaseerd zijn op de natuur der dingen. Waarneming, begrip en logica staan centraal. Ter ondersteuning van de diverse workshops wordt naast een manual onder andere gebruik gemaakt van een tweetal boeken: Drunk on beliefs en Slave to the King.

Zie svp hieronder voor meer informatie over de twee boeken: