voor wie?

HR-PROFESSIONAL & INCOMPANY

Als HR-professional ken je als geen ander het belang van duurzame inzetbaarheid van de medewerker. Er is een groeiend besef van de noodzakelijke aandacht voor de innerlijke duurzaamheid ter voorkoming van overmatige stress, burn-out, depressie en ziekteverzuim in het algemeen. MVO is dan ook onlosmakelijk verbonden met HR en het directe welzijn op de werkvloer.

COACH &

PSYCHOLOOG

In de standaard master cursus leer je hoe je de innerlijke, natuurlijke kwaliteiten van je bewustzijn kan herkennen en gebruiken. Deze cursus biedt een helder inzicht in hoe je je bewustzijn voor je kan laten werken.

PARTICULIERE DEELNEMER

Wil je meer weten over hoe flow kan ontstaan? Hoe je de natuur zijn werk voor je kan laten doen? Wil je meer weten en begrijpen over moeiteloosheid, kom dan naar één van onze dag workshops.

ALLES BEGINT BIJ JEZELF EN JE EIGEN OVERTUIGINGEN

We zien wat we denken te zien. En wat we denken te zien heeft vaak weinig te maken met de werkelijkheid. Het is dan ook niet zo gek dat we ons verdrietig, schuldig, radeloos, uitgeput, depressief, zinloos of eenzaam kunnen voelen. Psychologisch gezien zwemmen we vaak tegen de stroom in met alle gevolgen van dien. De psychologie achter moeiteloos succes biedt inzicht in hoe we met de stroom kunnen leren mee zwemmen.

Deze psychologie put uit meerdere bronnen welke uiteindelijk allemaal gebaseerd zijn op de natuur der dingen. Waarneming, begrip en logica staan centraal. Ter ondersteuning van de diverse workshops wordt naast een manual onder andere gebruik gemaakt van een tweetal boeken: Drunk on beliefs en Slave to the King.

Zie svp hieronder voor meer informatie over de twee boeken: